1.
Biskvitui į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, įdėti vanilės, įberti druskos ir plakti apie 6 - 7 minutes iki kol masė patrigubės.
2.
Tuomet į dubenį su kiaušiniais įsijoti miltus, kepimo milteliais, atsargiai įmaišyti.
3.
Šokoladą sutrupinti, suberti į tešlą ir permaišyti.
4.
Kepimo formą (naudojau 40x30 xm) iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą, išlyginti paviršių ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes. Ar iškepė, galima patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus į biskvitą ir ištraukus, jis turi likti švarus.
5.
Kai biskvitas iškeps, palikti jį iki kol atvės, tuomet apipjaustyti kraštus (jie bus naudojami papuošimui) ir supjaustyti į 3 lygias dalis.
6.
Kremui į dubenį dėti šokoladą, ištirpinti garų vonelėje, atvėsinti iki kambario temperatūros.
7.
Į kitą dubenį dėti sūrį, berti cukraus pudrą, pilti grietinėlę ir plakti iki purios masės, bet nereikia perplakti. Tuomet supilti šokoladą, kavą ir dar trumpai paplakti.
8.
Ant lėkštės dėti biskvito lakštą, pašlakstyti kava, užtepti dalį kremo, dėti antrą biskvitą, vėl užtepti kremu, tuomet dėti trečią ir vėl užtepti kremu, kraštus taip pat aptepti.
9.
Nupjautus biskvito kraštelius sutrupinti iki trupinių ir pabarstyti torto viršų ir šonus.
10.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą 3 - 4 valandoms arba visai nakčiai. Prieš tiekiant papuošti pagal fantaziją.