Šventinis tortas "Gulbė princesė"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šventinis tortas "Gulbė princesė"
Šventinis tortas "Gulbė princesė"
Šventinis tortas "Gulbė princesė"
Šventinis tortas "Gulbė princesė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 pakeliai sausainių
1 sauja migdolų
90 gramų kondensuoto pieno, saldinto
90 gramų sviesto
1 stiklinė bananų sulčių
1 pakelis želės (kivių )
1 pakelis apelsinų želė
1 pakelis braškių želė
1 pakelis citrinų želė
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų jogurtinės grietinės
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto
6 šaukštai auksaspalvio sirupo
2 šaukštai vanilinio cukraus
100 gramų balto šokolado
3 šaukštai želatinos
100 gramų konservuotų persikų (sirupas)
500 gramų vaisių
4 šaukštai želė cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kivių, citrinų, apelsinų ir braškių žele iš vakaro paruošti pagal instrukcijas ant pakuočių (su kiek mažiau nei nurodyta, vandens), supylti į dideles lėkštes atvėsinti, kol sustings.
Sausainius ir riešutus susmulkinti smulkintuvu. Tirpintą garuose sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, tuomet su sausainiais bei riešutais.
Gauta mase iškloti torto formą, kraštus ir kepti orkaitėje 12 min. Iškepusią formą palikti atvėsti.
2.
Grietinėlę plakti su vaniliniu cukrumi, supilti maskarpone sūrį, grietinę, sutirštintą pieną, sirupą ir išmaišyti.
Supilti pusės žalios citrinos sultis, išmaišyti.
Pagaminti želatiną pagal instrukciją, vietoje vandens naudojant persikų sirupą. Želatinos masę įmaišyti į kremą.
Supilti pusę baltos masės į atvėsusią sausainių formą ir atšaldyti.
Plonomis juostelėmis pjaustyti spalvotą žele ir dėlioti, raizgyti ant baltos masės.
Tuomet užpilti balto kremo ir lengvai pakratyti, kad užsipildytų tarpeliai tarp želės juostelių. Atšaldyti.
Iš kupino šaukšto sausos želatinos ir Tymbark žalių bananinių sulčių paruošti žele ir atvėsintą upilti ant viršaus. Padėti šaltai nakčiai.
3.
Kitą dieną puošti pagal pageidavimus.
Pagrindinis torto akcentas - apelsininė gulbė iš pasakos ,,Gulbė princesė''.
Papuošus, užlieti pagal instrukciją pagamintu žele - cukrumi ,,Multi''.
Ištirpintu garuose baltu šokoladu ant sviestinio popieriaus išpiešti tvorą, kiek palaukti kol sustings šokoladas ir ta juostelė apjuosti tortą ir palikti, kol šokoladas sutvirtėja. Popierių atsargiai nuimti.
Saldžių kūrybinių kančių prieš šventes :)
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Regina
2015-12-14 12:52
90 g. sutirštinto pieno reikia dėti į sausainius, ir 100 į kreminę masę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital