Šventinis sūrio ir faršo vyniotinis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
Šventinis sūrio ir faršo vyniotinis
Šventinis sūrio ir faršo vyniotinis
Šventinis sūrio ir faršo vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
500 gramų faršo (kiauliena+jautiena)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis prieskonių maltai mėsai
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
Pagrindui:
350 gramų fermentinio sūrio
250 gramų majonezo
5 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti su kiaušiniais ir majonezu. Į plokščią kepimo skardą tiesti kepimo popierių, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti.
2.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukti ir paliekti atvėsti.
3.
Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Smulkiai sutarkuoti skustą morką. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras.
4.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepti mėsos įdarą ir susukti. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Ina
2012-09-10 22:07
Kepu jau seniai toki ir siulau visom pabandyti :-) ATSAKYTI
ligita
2012-05-15 12:33
mano tradicinis vyniotinis be jo neapsieina ne viena svente. labai skanus........ ATSAKYTI
Vika
2011-11-30 16:48
Dar skaniau būtų jei faršas būtų pamarinuotas valcesterio padaže,svogūnai manau šiam gaminiui netinka,užtenka česnako :) ATSAKYTI
ramune
2011-11-30 14:16
jau dariau toky,tikrai skanu. ATSAKYTI
Loreta
2011-07-22 15:46
Kepant pada mase pilu tiesiai ant sviestinio popieriaus, netepu jo jokiais riebalais - pati ta mase labai riebi nuo surio ir majonezo. Vyniojasi tikrai labai lengvai, nieko lupti nereikia :) ATSAKYTI
jole
2010-06-29 17:16
skonis puikus, ypac jei pridedi savo megstanu prieskoniu, bet kaip jus nulupat ta surio pada nuo kepimo popieriaus - neisivaizduoju ATSAKYTI
viva
2010-03-19 10:47
super receptukas, nuostabus skonis, kas paragauja, giria ir reco praso:) ATSAKYTI
Levita
2010-01-05 08:57
Na tikrai gražiai atrodo. Labai tiks mano artejanciam gimtadieniui. Butinai pasigaminsiu ATSAKYTI
Sandra
2009-12-16 23:30
superinis vaizdas, vercia pilva urgzti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital