Trynius sumaišome su vandeniu, įberiame druskos ir maišydami dedame miltus. Miltų dedame tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų.
Tešlą iškočiojame labai plonai, supjaustome rombais (kaip žagarėliams, tik neįpjaunant viduryje) ir išverdame aliejuje.
Į dubenį sudedame medų, cukrų ir pamažu kaitindami ištirpiname. Tada sudedame gvazdikėlius ir verdame 8-10 min.
Lėkštėje eilėmis dedame išvirtus "lapelius", juos sulaistome medaus ir cukraus sirupu, vėl dedame "lapelius" ir t.t.
Dar kiek pakaitinę cukrų su medumi ir jį atvėsinę, galime gaminį apipinti cukraus ir medaus "siūlais".
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)