Šventinis silkės vyniotinis su avokadais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Šventinis silkės vyniotinis su avokadais
Šventinis silkės vyniotinis su avokadais
Šventinis silkės vyniotinis su avokadais
Autorius apie receptą: Skoniu pranoko visus mano lūkesčius. Nepasikuklinsiu, bet man jis ne tik skanus, bet ir patiektas ant stalo (prapjautas) atrodo labai gražiai. Šiaip, šis vyniotinis pagaminamas Skoniu pranoko visus mano lūkesčius. Nepasikuklinsiu, bet man jis ne tik skanus, bet ir patiektas ant stalo (prapjautas) atrodo labai gražiai. Šiaip, šis vyniotinis pagaminamas labai greitai, tik reikės trupučio kantrybės, kad jis šaldytuve sutvirtėtų, todėl geriausia jį gaminti iš vakaro. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 gramų silkių filė (apytikriai.)
180 gramų tepamo varškės sūrelio (apytikriai, su žalumynais)
1 vienetas avokadų
1 vienetas agurkų
1/4 vieneto raudonosios paprikos
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Silkės filė supjausčiau į du pailgus gabaliukus - juostas.
2.
Avokado minkštimą, papriką, agurką supjausčiau smulkiais kubeliais.
3.
Tepamą varškės sūrį sumaišiau avokadu, agurku, paprika ir svogūnų laiškais.
4.
Į formą įtiesiau maistinę plėvelę.
5.
Ant dugno dėjau silkės filė juostelę, ant viršaus sudėjau paruošto įdaro ir vėl uždėjau silkės filė. Standžiai užsukau maistinę plėvelę ir pastačiau į šaldytuvą sutvirtėti.
6.
Patiekiant supjaustyti riekelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Danutė
2023-12-18 13:31
Ne taip kažkas su tuo receptu. Gavosi skysta pliurza, nesutvirtėjo. Atrodo labai ne patraukliai. Gal būt čia reikalinga želatina? ATSAKYTI
Ona
2021-12-23 17:44
Nesutvirtejo nei per kelias dienas. ATSAKYTI
Rima
2021-12-21 18:56
Niekas nesigauna, ištižo tas įdaras, nemaž nesutvirtėjo. ATSAKYTI
Ana
2021-12-21 23:01
Aš papildomai į įdarą įdėjau 2 a.š. želatinos - pavyko puikiai. Jei be želatinos, reikėtų valgyti greitai, nes agurkai paleis skysčio ATSAKYTI
Veronika
2021-12-16 10:55
Turėtų būti skanu, ir dar gražiai atrodo, su spalvom, ačiū, pasidarysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital