Šventinis ryžių pudingas

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Šventinis ryžių pudingas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušinių
1 stiklinės ryžių
2 stiklinių pieno
100 g cukraus
100 g sviesto
50 g cukruotų vaisių
100 g razinų
1 pakelis vanilinio cukraus
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Virkite ryžius 10 - 15 minučių ant silpnos ugnies. Kiaurasamčiu išimkite ryžius iš puodo.

Užvirkite pieną ir sudėkite ryžius. Virkite apie 15 minučių. Sudėkite sviestą ir ataušinkite ryžius (pvz. šalto vandens vonelėje).

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi.

Supjaustykite cukruotus vaisius nedideliais gabaliukais, nuplaukite razinas.

Kiaušinių baltymus išplakite su truputėliu druskos.

Į ryžius sudėkite vaisius ir razinas. Taip pat supilkite kiaušinių baltymus su tryniai ir atsariai išmaišykite.

Masę dėkite į kepimo formą (pateptą aliejumi) ir kepkite 180 °C temperatūroje 40-50 minutes. Išjunkite orkaitę ir pudingą valandai  palikite stovėti.

Puoškite kaip patinka. Aš puošiau mėtų lapeliais ir  riešutais.

Pudingą patiekite su braškių uogiene.

Skanaus :)

 

 

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital