Autorius apie receptą:
Tikriausiai daugelis yra ragavę tešloje keptų krabų lazdelių, o ar esate jų ragavę su traškia džiūvėsėlių plutele? Tikras skanumėlis! Jos labai skanios ir šiltos, ir
Tikriausiai daugelis yra ragavę tešloje keptų krabų lazdelių, o ar esate jų ragavę su traškia džiūvėsėlių plutele? Tikras skanumėlis! Jos labai skanios ir šiltos, ir atvėsusios, ypač su aštriais padažais!
(...daugiau)(...mažiau)
Julė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
15 vienetų
krabų lazdelių
1 vienetas
kiaušinių
0.5 stiklinės
maltų džiūvėsėlių
1 saujelė
miltų
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį išplakite su trupučio šalto vandens.
2.
Kiekvieną krabų lazdelę apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir galiausiai maltuose džiūvėsėliuose.
3.
Kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus, taip, kad tarpusavyje nesiliestų. Galima kepti ir orkaitėje - tuomet apvoliotas lazdeles išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių.