Šventinis krabų lazdelių užkandis

AUTORIUS:
Julė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 72)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 72)
Traškios krabų lazdelės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tikriausiai daugelis yra ragavę tešloje keptų krabų lazdelių, o ar esate jų ragavę su traškia džiūvėsėlių plutele? Tikras skanumėlis! Jos labai skanios ir šiltos, ir Tikriausiai daugelis yra ragavę tešloje keptų krabų lazdelių, o ar esate jų ragavę su traškia džiūvėsėlių plutele? Tikras skanumėlis! Jos labai skanios ir šiltos, ir atvėsusios, ypač su aštriais padažais! (...daugiau) Julė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
15 vienetų krabų lazdelių
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
1 saujelė miltų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį išplakite su trupučio šalto vandens.
2.
Kiekvieną krabų lazdelę apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir galiausiai maltuose džiūvėsėliuose.
3.
Kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus, taip, kad tarpusavyje nesiliestų. Galima kepti ir orkaitėje - tuomet apvoliotas lazdeles išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių.
AUTORIUS: Julė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital