Šventinis kelmas iš mėsos

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šventinis kelmas iš mėsos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas mėsos (malta)
1 vienetas kiaulienos ( šonkauliukai)
1 saujelė pievagrybių (marinuoti)
1 saujelė džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 vienetai česnako
1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta ir pipirai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
2.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, tarkuotą morką, marinuotus pievagrybiu, česnako, gerai išmaišykit.
3.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais bei žalumynais.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital