Šventinis karkos vyniotinis su vištiena ir daržovėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Karkos vyniotinis
Autorius apie receptą: Nori, nenori, o šventės vis artėja... Turbūt daugelis ieško receptų, planuoja, ką gamins šventiniam stalui. Šiandien siūlau ne naujieną, bet gal ne visiems žinomą ir Nori, nenori, o šventės vis artėja... Turbūt daugelis ieško receptų, planuoja, ką gamins šventiniam stalui. Šiandien siūlau ne naujieną, bet gal ne visiems žinomą ir išbandytą karkos vyniotinį, šaltam užkandžiui. Gaminasi lengvai, produktai kasdieniai, paprasti, nieko ypatingo, bet skanu ir gražu! (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.5 kilogramo kiaulienos karkos
2 vienetai morkų
150 gramų vištienos krūtinėlės
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį džiovintos žolelės
Sultiniui:
3 litrai vandens
3 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
3 šaukštai druskos
8 vienetai pipirų (žirnelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užkaisti vandenį su pipirais, druska ir lauro lapais. Sudėti nuplautus ir pusiau perpjautus svogūnus su lukštais, nuskustą ir supjaustytą morką, nuluptas česnako skilteles. Pavirti apie 20 minučių ir išimti visas daržoves.
2.
Karką nuplauti, nusausinti, išpjauti kaulą, storesnius mėsos gabalus nupjauti ir pamušti. Taip pat pamušti visą karką ir juostelėmis supjaustytą vištos krūtinėlę.
3.
Česnaką išspausti ir sumaišyti su druska, pipirais, džiovintomis žolelėmis. Įtrinti visą mėsą ir vištos krūtinėlę.
4.
Morką nuskusti ir daržovių skustuku supjaustyti plonomis juostelėmis. Morką imti geriau storesnę, tada juostelės bus platesnės. Išdėlioti morkos juosteles ant karkos, ant viršaus sudėti vištos krūtinėlę ir nupjautus mėsos gabalėlius.
5.
Suvynioti į standų vyniotinį, jį gerai surišti ir dėti į paruoštą sultinį virti. Virti apie 2 - 2.5 valandos ant mažos ugnies. Išvirus leisti visiškai atvėsti, o tada pjaustyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital