Šventiniai sumuštiniai su burokėliais ir silke

AUTORIUS:
Otilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šventiniai sumuštiniai su burokėliais ir silke
Autorius apie receptą: Paprasti, tačiau be galo skanūs sumuštinukai, kurie patiks visiems silkės mėgėjams! Jei norite, į burokėlius galima įdėti šaukštą majonezo, tuomet gausis kaip silkė Paprasti, tačiau be galo skanūs sumuštinukai, kurie patiks visiems silkės mėgėjams! Jei norite, į burokėlius galima įdėti šaukštą majonezo, tuomet gausis kaip silkė pataluose tik ant sumuštinio! (...daugiau) Otilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų silkių filė (be aliejaus)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (didesnio)
1 vienetas burokėlių (didesnio, virto)
4 riekelės duonos (tamsios, mėgstamos)
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį ilgavaisių agurkų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlį sutarkuoti burokine tarka, sudėti į dubenėlį. Tuomet įspausti česnaką, berti pipirus ir žiupsnelį druskos.
2.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, duoną supjaustyti trikampio formos gabalėliais.
3.
Svogūną supjaustyti žiedais, agurką supjaustyti plonais ilgais griežinėliais ir juos susukti. Patogiausia pjaustyti daržovių skustuku.
4.
Paruoštą burokėlių masę tepti ant duonos, tuomet dėti silkę, svogūną, agurkų suktinukus.
AUTORIUS: Otilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital