Šventinės užkandėlės su burokėliais ir feta

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinės užkandėlės su burokėliais ir feta
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprasta, tačiau labai skani užtepėlė, su kuria tobulai pagardinsite savo sumuštinius! Pavyksta ne tik labai skanūs, bet ir spalvingi, sotūs ir gardūs. Beje, vietoje fetos Paprasta, tačiau labai skani užtepėlė, su kuria tobulai pagardinsite savo sumuštinius! Pavyksta ne tik labai skanūs, bet ir spalvingi, sotūs ir gardūs. Beje, vietoje fetos sūrio galite dėti ir sūrį su mėlynuoju pelėsiu. Čia jis taip pat labai tinka. Į šią užtepėlę taip pat galima dėti smulkintą rūkytą lašišą. (...daugiau) Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų fetos sūrio (arba pagal skonį)
1 vienetas burokėlių (didesnio, virto arba 2 mažesnių)
50 gramų sūrio (tarkuoto, mėgstamo)
3 šaukštai lukštentų saulėgrąžų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį krekerių (mėgstamų)
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius supjaustyti nedideliais gabaliukais, dėti į dubenėlį, dėti fetos sūrį, pipirus ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Galima burokėlį ir smulkiai sutarkuoti, o tuomet gerai išmaišyti su fetos sūriu.
2.
Paruoštą užtepėlę tepti ant krekerių, pabarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, berti saulėgrąžas ir tarkuotą sūrį.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital