Agurko suktinukai su vištiena ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Agurko suktinukai su vištiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Mūsų šeima yra didelė vištienos produktų mylėtoja. Šaldytuve visada turi būti nors mažas gabalėlis vištienos vyniotinio ar kumpelio. Net ir mažoji dama, kuri šiaip jau Mūsų šeima yra didelė vištienos produktų mylėtoja. Šaldytuve visada turi būti nors mažas gabalėlis vištienos vyniotinio ar kumpelio. Net ir mažoji dama, kuri šiaip jau mėsos nevalgo, mielai renkasi būnant gamtoje sumuštinį su kumpeliu ar tiesiog vienoje rankoje vištienos kumpelis, o kitoje - agurkas. Dalinuosi puikiu suktinukų receptu, kuris papuoš šventinį stalą, o darbo labai minimaliai čia. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 vienetai ilgavaisių agurkų
100 gramų vištienos (naudojau "Vilniaus paukštynas" tradicinį virtą vištienos krūtinėlės filė kumpelį)
5 šaukštai tepamo varškės sūrelio
4 lapeliai lydyto sūrio (naudojau President, supakuotą riekelėmis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Naudokite mandoliną arba daržovių skustuką, kad galėtumėte plonai supjaustyti agurką. Agurką supjaustome per visą dydį plonai iki tos vietos, kur prasideda sėklos, tada apsukame kitą puse ir vėl nupjauname kelias plonas juosteles. Naudokite mandoliną arba daržovių skustuką, kad galėtumėte plonai supjaustyti agurką. Sudedame nupjautas agurko juosteles ant popierinio rankšluosčio, kad sugertu skystį. Nusausiname.
2.
Ant medinės lentutės dedame agurko juostelę, užtepame plonu sluoksniu tepamo varškės sūrio (būtina nusausinti agurką, nes kitaip blogai tepsis varškės sūris).
3.
Raikytą lydytą sūrį perpjauname į 3 vienodo pločio juosteles ir dedame ant užtepto varškės sūrio plonu sluoksniu.
4.
Vištienos kumpelį supjaustome plonomis juostelėmis ir uždedame ant lydyto sūrio ir atsargiai nuo vieno juostelės krašto link kito nespaudžiant susukame ritinuką. Susmeigiame mediniu smeigtuku. Puošti galite pagal fantaziją.
RECEPTO DRAUGAS: Vilniaus Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital