Šventiniai kiaulienos nugarinės suktinukai su svogūno ir sūrio įdaru

AUTORIUS:
Olia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Kaulienos nugarinės suktinukai su sūriu
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiaulienos nugarinės
2 vienetai svogūnų
200 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Nugarinę supjaustome gabaliukais ir išmušame. Pabarstome prieskoniais.
2.
Svogūną supjaustome ir apkepiname, kol taps minkšti. Sūrį supjaustome juostelėmis. Svogūną ir sūrį suvyniojame į mėsos vidų.
3.
Kepame 180 C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių, kol mėsa iškeps.
AUTORIUS: Olia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ksena
2015-09-14 19:57
O kiek minuciu kepti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital