Šventiniai blyneliai

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šventiniai blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
60 gramų kvietinių miltų
6 skiltelės konservuotų persikų
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto obuolių
25 gramai cukraus pudros
10 gramų sviesto
1 saujelė vyšnių
1 saujelė mėlynių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas sulčių (konservuotų persikų )
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepame blynelius: Išlydome sviestą (ne iki virimo). Kiaušinius šluotele suplakame dubenyje. Į plakinį suberiame miltus, supilame grietinėlę, cukraus pudrą, druską. Viską gerai išplakame šluotele. Pabaigoje supilame ištirpintą sviestą ir vėl gerai viską išmaišome, kad nebūtų gumuliukų.
2.
Įkaitiname keptuvę. Purškiamu aliejumi papurškiame ją arba konditeriniu teptuku ištepame jos dugną. Pasemiame maždaug 2/3 samčio tešlos ir pilame į keptuve, pasukinėjame, kad tešla gražiai užpildytų visą keptuvės paviršių. Apkepame blynelius iš abiejų pusių, kol jie gražiai apskrunda.
3.
Pagaminame padažą: Ištirpintą medų sumaišome su šaukštu persikų marinato sulčių.
4.
Obuolį supjaustome plonomis skiltelėmis. Persiko puseles taip pat padaliname griežinėliais.
5.
Blynelius dedame į lėkštes, į vidų įdedame po skiltelę persiko, obuolio, įberiame uogų.
6.
Apliejame viską lėkštėje medaus padažu ir vos vos apiberiame cukraus pudra.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital