Šventinės salotos su vištiena ir česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šventinės salotos su vištiena ir česnakiniu padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gardžios, nesudėtingai paruošiamos salotos, kurios ant stalo atrodo labai žaviai, o skoniu sužavi kiekvieną. Puikiai tinka šventėms, bet labai mėgstamos ir ant kasdienio Gardžios, nesudėtingai paruošiamos salotos, kurios ant stalo atrodo labai žaviai, o skoniu sužavi kiekvieną. Puikiai tinka šventėms, bet labai mėgstamos ir ant kasdienio stalo. (...daugiau) Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų rūkytos vištienos
150 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas poro
100 gramų lukštentų saulėgrąžų
Padažui:
3 šaukštai majonezo
30 gramų lydyto sūrio
1 šaukštelis sojos padažo
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
2 vienetai karštai rūkyto kumpio
2 vienetai vyšninių pomidorų
2 šakelės krapų
pagal poreikį jūros dumblių lapų nori
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui į dubenį supilti sojos padažą, dėti grietinę, lydytą sūrį, įspausti česnako. Krapus susmulkinti, suberti į dubenėlį ir išmaišyti. Pagardinti pipirais.
2.
Į sausą keptuvę suberti saulėgrąžas ir paskrudinti kelias minutes.
3.
Vištieną smulkiai supjaustyti, porą supjaustyti plonais žiedais, pievagrybius supjaustyti mažesniais gabalėliais, sudėti į dubenį. Tuomet suberti saulėgrąžas. Dėti paruoštą padažą ir išmaišyti. Viršų pabarstyti sūriu.
4.
Papuošimui iš kumpio griežinėlių susukti suktinuką ir įsmeigti į salotas lyg ausytes, iš dumblių lapo iškirpti apskritimus, dėti lyg akytes, mažą pomidoriuką perpjauti pusiau, uždėti ant dumblių lapo apskritimų, tuomet dėti likusį pomidorą ir krapų šakeles. O jei norite, galite puošti pagal savo fantaziją ar nepuošti visiškai.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital