Šventinės salotos su rūkyta skumbre

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinės salotos su rūkyta skumbre
Autorius apie receptą: Nieko naujo ar ypatingo, bet buvau jau visai šią mišrainę pamiršusi, tad nusipirkau skumbrės ir pasigaminau. O puošti galite kaip norite! Nieko naujo ar ypatingo, bet buvau jau visai šią mišrainę pamiršusi, tad nusipirkau skumbrės ir pasigaminau. O puošti galite kaip norite! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas karštai rūkytos skumbrės (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
150 gramų ryžių (virtų)
4 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį majonezo (naminio arba pirktinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Skumbrę nukaulinti, agurkus ir kiaušinius sutarkuoti burokine tarka ar smulkiau supjaustyti, svogūną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į lėkštę dėti konditerinį žiedą ir sluoksniuoti salotas. Dėti ryžius, paskirstyti per visą plotą, tuomet patepti majonezu, pabarstyti krapais, dėti skumbrę, aptepti majonezu, berti krapų, pipirų, dėti svogūnus, agurkus, aptepti majonezu, pabarstyti pipirais, krapais, sudėti kiaušinius ir aptepti majonezu, pabarstyti druska.
Patarimai:
Svogūną galima papildomai pamarinuoti. Aš darau taip - pilu truputį vandens, acto, dedu cukrų ir svogūnus.
Sluoksniavimas nėra būtinas. Galima ir tiesiog viską sumaišyti dubenyje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital