Šventinės salotos su kumpiu, agurkėliais ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šventinės salotos su kumpiu, agurkėliais ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Paprasta, skani mišrainė, kuri tinka ir kasdieniniam, ir šventiniam stalui. Paprasta, skani mišrainė, kuri tinka ir kasdieniniam, ir šventiniam stalui. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų virto kumpio
250 gramų marinuotų pievagrybių (švelnių, be acto)
250 gramų konservuotų kukurūzų
4 vienetai marinuotų agurkų (apytikriai)
3 vienetai kiaušinių (didelių, kietai virtų)
0.5 vieneto obuolių (nedidelio, rūgštaus)
1 saujelė krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Užpilui:
pagal poreikį majonezo (naminio arba žr. patarimus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius kietai išvirti, palikti atvėsti ir nulupti.
2.
Kiaušinius, kumpį, pievagrybius, agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais.
3.
Obuolį perpjauti pusiau, išimti sėklas ir vieną pusę smulkiai supjaustyti.
4.
Krapus susmulkinti, kukurūzų skystį nupilti.
5.
Visus ingredientus suberti į dubenį ir sumaišyti su majonezu ar kitu pasirinktu užpilu (žiūrėti patarimus).
6.
Puošti galima išvirtais, sutarkuotais kiaušiniais, kukurūzais arba mėgstamais žalumynais.
Patarimai:
Užpilui galima rinktis naminį majonezą, paprastą majonezą arba lygiomis dalimis sumaišyti naminį majonezą su grietine arba jogurtu. Taip pat galima paruošti užpilą iš grietinės arba jogurto + trupučio garstyčių + šlakelio citrinos sulčių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital