Šventinė vištienos mišrainė (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šventinė vištienos mišrainė (be majonezo)
Autorius apie receptą: Ši mišrainė soti ir labai skani. Puikiai tinka tiek kasdieniam stalui, tiek ir šventiniam. Ši mišrainė soti ir labai skani. Puikiai tinka tiek kasdieniam stalui, tiek ir šventiniam. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištienos krūtinėlės
3 vienetai kiaušinių
140 gramų konservuotų kukurūzų
5 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų (vidutinio)
2 skiltelės česnako
1 saujelė krapų
Marinatui:
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
pagal skonį pipirų
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį maltos ciberžolės
pagal skonį raudonėlio
Užpilui:
2 šaukštai grietinės
3 šaukšteliai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krūtinėles nuplauti ir gerai nusausinti. Supjaustyti į 3 - 4 dalis ir sudėti į dubenį.
2.
Atskirame dubenėlyje sumaišyti pipirus, raudonosios paprikos miltelius, ciberžolę, raudonėlį, įpilti aliejų ir sojos padažą. Šį mišinį užpilti ant supjaustytų krūtinėlių gabaliukų, juos pamaišyti, kad marinatas tolygiai pasiektų visus gabaliukus. Galima palikti valandai marinuotis.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti mėsą, kol gražiai apskrus, tuomet perkelti į lėkštę ir leisti jai atvėsti. Kai mėsa atvės, supjaustyti smulkesniais gabaliukais.
4.
Svogūną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti, kol šiek tiek suminkštės. Tuomet perkelti juos ant virtuvinės popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
5.
Dubenyje išplakti kiaušinius, įberti druskos, pipirų ir iškepti keptuvėje blynelius. Šios masės turėtų užtekti trims blyneliams.
6.
Blynelius susukti į suktinukus. Leisti jiems atvėsti ir, kai atvės, supjaustyti griežinėliais.
7.
Padažui indelyje sumaišyti grietinę, garstyčias, įberti druskos ir pipirų. Įspausti citrinos sulčių.
8.
Kukurūzus nuvarvinti, agurkėlius smulkiai supjaustyti, krapus susmulkinti.
9.
Didesniame inde atsargiai sumaišyti kukurūzus, agurkėlius, vištienos krūtinėlę, apkeptą svogūną, du supjaustytus kiaušinių blynelius, krapus, įspausti česnako, supilti grietinės, garstyčių ir citrinos sulčių mišinį.
10.
Likusiais blynelių griežinėliais papuošti salotas.
Patarimai:
Galima salotas sumaišyti su lygiomis dalimis majonezo ir neriebios grietinės mišiniu.
Krutinėles galite kepti ir pagal kitokį jūsų mėgstamą receptą, nebūtina būtent taip, kaip aš dariau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital