Šventinė mišrainė su vištiena ir žirneliais

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos mišrainė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama mišrainė, kurią labai tinka tiekti serviruojant porcijomis arba tiesiog sumaišius dubenyje. Puikaus skonio ir sočios salotos tinka ne tik šventėms, bet ir Greitai paruošiama mišrainė, kurią labai tinka tiekti serviruojant porcijomis arba tiesiog sumaišius dubenyje. Puikaus skonio ir sočios salotos tinka ne tik šventėms, bet ir kasdieniam stalui. (...daugiau) Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų rūkytos vištienos (arba virtos)
4 vienetai bulvių (virtų, vidutinio dydžio)
2 vienetai morkų (virtų, vidutinio dydžio)
200 gramų konservuotų kukurūzų
150 gramų konservuotų žirnelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį majonezo
Užpilui:
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai krienų (naudojau rausvus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais, vištieną susmulkinti. Sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su ingredientais suberti žirnelius, kukurūzus, pabarstyti pipirais, druska, įdėti majonezo ir permaišyti.
3.
Užpilui į nedidelį dubenį dėti majonezą, krienus ir permaišyti.
4.
Paruoštas salotas sudėti į indelius ar stiklines kuriuose norite tiekti, ant salotų užpilti majonezo ir krienų užpilo. Skanaus.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital