Šventinė mišrainė su liežuviu ir agurkėliais

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Liežuvio salotos su agurkais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gardžioji mišrainė, be kurios jau nebeįsivaizduoju šventinio stalo. Labai nesudėtinga paruošti, o ir ingredientų reikia neįmantrių ir vos kelių. Gardžioji mišrainė, be kurios jau nebeįsivaizduoju šventinio stalo. Labai nesudėtinga paruošti, o ir ingredientų reikia neįmantrių ir vos kelių. Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
300 gramų kiaulės liežuvio (virto, arba jaučio, tinka ir kita virta ar rūkyta mėsa)
2 vienetai agurkų (nedidelių)
1 vienetas raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį, agurkus supjaustyti juostelėmis. Kiaušinius supjaustyti, morkas supjaustyti juostelėmis, svogūno laiškus susmulkinti, suberti į dubenį.
2.
Į dubenį su ingredientais įberti druskos, pipirų, įdėti majonezo ir permaišyti. Sudėti į stiklines, nedidelius indelius, lėkštutes ar tiesiog tiekti dubenyje.
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital