Šventinė mišrainė su kumpiu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Kumpio mišrainė su grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani rūkyto kumpio mišrainė su marinuotais pievagrybiais, galima ruošti ir su kitokiais grybais. Labai skani rūkyto kumpio mišrainė su marinuotais pievagrybiais, galima ruošti ir su kitokiais grybais. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų rūkyto kumpio
200 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas agurkų
pagal skonį majonezo (arba graikiško jogurto ir trupučio garstyčių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sūrį sutarkuoti.
2.
Kumpį, agurką, supjaustyti plonomis juostelėmis.
3.
Grybus gerai nukošti ir supjaustyti riekelėmis.
4.
Viską išmaišyti su majonezu.
Patarimai:
Jeigu norite lengvesnio salotų varianto, vietoje majonezo galite naudoti graikišką jogurtą, sumaišytą su trupučiu aštresnių garstyčių bei pagardintą žiupsneliu druskos bei pipirų.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital