Šventinė antis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Šventinė antis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 anties (2 kg)
100 g medaus
2 skiltelių česnako
1 v. š. kalendrų, maltų
1 a. š. kmynų
1 a. š. sojos padažo
Druskos
Pipirų
Aitriosios paprikos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Į dubenį suberkite sausus prieskonius, įdekite medaus, įpilkite sojų padažo ir išmaišykite.

Antį nuplaukite, apipilkite paruoštu marinatu ir palikite parą pabūti.

Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą, nuolat pašlakstydami marinatu. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 °C ir kepkite dar apie 30 minučių.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital