Švelnutis varškės apkepas su baltu šokoladu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės apkepas su baltu šokoladu
Autorius apie receptą: Labai skani, desertinė, bet ne persaldi varškės užkepėlė, skoniu šiek tiek primenanti sūrio pyragą, tik yra daug švelnesnė. Skaniausia jį šalta, tad kai visiškai atvės Labai skani, desertinė, bet ne persaldi varškės užkepėlė, skoniu šiek tiek primenanti sūrio pyragą, tik yra daug švelnesnė. Skaniausia jį šalta, tad kai visiškai atvės orkaitėje, padėkite ją į šaldytuvą kelioms valandoms. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų varškės (sausesnės)
200 gramų grietinėlės
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų balto šokolado
šiek tiek vanilės
Papuošimui:
2 saujos uogų (mėgstamų)
šiek tiek kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje.
2.
Trynius atskirti nuo baltymų. Varškę, trynius, grietinėlę ir vanilę sutrinti trintuvu, tada įpilti ištirpintą šokoladą ir išmaišyti. Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į trynių-varškės masę.
3.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, supilti varškės masę ir viršų išlyginti. Tortui kepti naudoti 22-24 centimetrų skersmens formą.
4.
Apkepą kepti 150 C laipsnių garų vonelėje. Į gilesnę formą įpilti vandens, per vidurį uždėti 20 centimetrų skersmens torto formos lanką, o ant jo dėti formą su varškės apkepu. Kepti apie 50-60 minučių, priklauso nuo orkaitės, gali užtrukti ir ilgiau.
5.
Iškepusį apkepą palikti orkaitėje visiškai atvėsti, truputėlį pravėrus dureles. Puošti mėgstamomis uogomis ir kokosų drožlėmis. Skaniausia valgyti šaltą, palaikytą šaldytuve kelias valandas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Viktorija
2018-07-25 14:33
Ar šis apkepas iškeps tiesiog orkaitėje, be jokių vonelių? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital