Švelnutėlė moliūgų tyrė su čija sėklomis, apelsinais ir kokosų pienu

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Švelnutėlė moliūgų tyrė su čija sėklomis, apelsinais ir kokosų pienu
Švelnutėlė moliūgų tyrė su čija sėklomis, apelsinais ir kokosų pienu
Švelnutėlė moliūgų tyrė su čija sėklomis, apelsinais ir kokosų pienu
Autorius apie receptą: Nuostabi švelnutėlė moliūgų tyrė paskaninta kokosų pienu. Puikiai tinka gardinti jogurtą, ledus, košes ar valgyti vieną. Nuostabi švelnutėlė moliūgų tyrė paskaninta kokosų pienu. Puikiai tinka gardinti jogurtą, ledus, košes ar valgyti vieną. Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų moliūgų
2 vienetai apelsinų
50 mililitrų kokosų pieno (riebaus)
4 šaukštai medaus
20 gramų chia (ispaninio šalavijo) sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą ir apelsinus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Išimkite apelsino kauliukus.
2.
Virkite puode su mažu kiekiu vandens, vis pamaišydami iki suminkštės. Dėkite medų ir čija sėklas (karštame skystyje jos išbrinks kur kas greičiau).
3.
Palaukite, kol visiškai atvės ir supilkite riebų kokosų pieną.
Patarimai:
Jei norite, jog tyrė išsilaikytų ilgiau, laikykite ją šaldytuve be kokosų pieno. Su kokosų pienu sumaišykite tik tiek tyrės, kiek suvalgysite per vieną parą.
Kokosų pieną pilkite tik į visiškai atšalusią tyrę, kitaip gali susiformuoti kokosų pieno siūleliai. Jei taip nutiko, nesijaudinkite, skoniui jie neturi jokios įtakos.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital