Švelnūs šaltibarščiai su kefyru ir jogurtu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Švelnūs šaltibarščiai su kefyru ir jogurtu
Autorius apie receptą: Šaltibarščiai su ledukais - 100% atgaiva. Parėjusi iš miesto, puoliau gaminti šaltibarščius, tai greičiausias ir lengviausiai pagaminamas patiekalas alkiui ir troškuliui Šaltibarščiai su ledukais - 100% atgaiva. Parėjusi iš miesto, puoliau gaminti šaltibarščius, tai greičiausias ir lengviausiai pagaminamas patiekalas alkiui ir troškuliui numalšinti. Žinoma, šaltibarščiai skaniausi yra šalti, bet nelabai turėjau laiko laukti kada jie šaldytuve gerai atvės, todėl ekspromtu sumąsčiau juos atvėsinti ledukais! (o jų visada turiu šaldiklyje). Beje, valgydama dar įsimečiau ir krapų, šaldytų ledukų formelėse. Patikėkit, bet atgaiva 100%. Gardu, gaivu, o svarbiausia, kad sugaišau vos kelias minutes. Šaltibarščius tikrai mokate gaminti, net nežinau ar reikalingas receptas. Vistik dalinuosi receptu, nes tikrai žinau, kad mano sekėjų tarpe yra ir jaunų šeimininkučių, kurioms galbūt jis pravers. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai šaltibarščių kefyro
0.5 kilogramo burokėlių (virtų, tarkuotų)
200 mililitrų jogurto, natūralaus (nebūtina)
2 vienetai agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį ledukų
pagal poreikį kiaušinių (kietai virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį sudėti burokėlius.
2.
Agurkus smulkiai supjaustyti, krapus ir svogūnų laiškus susmulkinti, sudėti į dubenį su burokėliais. Supilti kefyrą, jogurtą, įberti persilado prieskonių, druskos ir išmaišyti.
3.
Kiaušinius nulupti, perpjauti į kelias dalis.
4.
Į dubenėlius pilti šaltibarščių, dėti kiaušinio ir kelis ledukus.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital