Švelni grietinėlės sriuba su pievagrybiais

AUTORIUS:
Toma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Švelni grietinėlės sriuba su pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kremiška, švelnaus skonio ir labai gardi sriuba. Pavyksta soti, puikaus aromato. Labai tinka kiek vėsesnės dienos pietums. Kremiška, švelnaus skonio ir labai gardi sriuba. Pavyksta soti, puikaus aromato. Labai tinka kiek vėsesnės dienos pietums. Toma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vištienos sultinio (arba daržovių)
500 gramų pievagrybių
240 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
6 šaukštai sviesto
40 gramų kvietinių miltų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis baziliko
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais.
2.
Į puodą sudėti sviestą ir ištirpinti.
3.
Svogūną susmulkinti, suberti į puodą su ištirpusiu sviestu. Pakepti apie 6 minutes. Tuomet sudėti pievagrybius, pabarstyti druska, pipirais ir pakepti apie 10 minučių. Tuomet berti miltus, išmaišyti, pakepti minutę, supilti sultinį, berti džiovintus bazilikus ir išmaišyti. Nuolat maišant užvirti. Kai užvirs, sumažinti kaitrą ir virti apie 20 minučių nuolat permaišant.
4.
Nukelti sriubą nuo kaitros. Pusę sriubos perpilti į dubenį ir sutrinti elektriniu smulkintuvu, tuomet supilti atgal į puodą ir permaišyti. Supilti grietinėlę, papildomai pagardinti druska ir pipirais.
5.
Prieš tiekiant pagardinti kapotais baziliko lapeliais.
AUTORIUS: Toma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital