Sveikuolių sausainiai po sunkių Kalėdų vaišių

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Sveikuolių sausainiai po sunkių Kalėdų vaišių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
200 g avižų
1 kiaušinis
1 valgomas šaukštas grietinės
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės fruktozės
50 g saulėgrąžų
50 g sezamo sėklų
50 g razinų
50 g džiovintų spanguolių 
50 g graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpiname, jį supilame į avižas ir atvėsiname. Kitame puode išplakame kiaušinius su fruktoze. Supilame grietinę ir išmaišome. Šią masę pilame į avižas, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Razinas ir spanguoles pamerkiame vandenyje ir paliekame 15 min., kad suminkštėtų. Po to, jas nusausiname ir pilame į tešlą, taip pat ir sezamus, saulėgrąžas bei smulkintus graikinius riešutus. Išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 1800 C laipsnių. Iš tešlos ant sviestinio popieriaus formuojame sausainius, dedame į orkaitę ir kepame apie 20 min., kol truputį parus. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
zzzzz
2011-01-08 18:41
kepiau.visai skaniai gavosi :) ATSAKYTI
Rima
2010-11-15 14:06
sveika ir skanu....ir pasigaminti nesudetinga.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital