Sveikuolių rožinė duona

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
burokėlių duona
Autorius apie receptą: Dievinu burokėlius ir tą rožinę spalvą šaltibarščiuose, mišrainėje ar sriuboje. O dabar net neabejoju, kad šita rožinė duona bus šiuo rudens Nr. 1. Dievinu burokėlius ir tą rožinę spalvą šaltibarščiuose, mišrainėje ar sriuboje. O dabar net neabejoju, kad šita rožinė duona bus šiuo rudens Nr. 1. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
270 gramų burokėlių tyrės (žalių)
400 mililitrų kefyro
250 gramų pilnagrūdžių avižų dribsnių
100 gramų lukštentų saulėgrąžų
50 gramų avižinių miltų (pilno grūdo)
50 gramų moliūgų sėklų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyre išmaišome kepimo miltelius, kad nugesintų.
2.
Burokėlių tyrę, kefyrą, dribsnius, miltus, saulėgrąžas, moliūgų sėklas ir druską sumaišome dubenyje.
3.
Sukrečiame masę į kepimo popieriumi išklotą formą.
4.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Ar jau iškepė, patikriname mediniu iešmeliu, jei iešmelis, įbestas į duoną ir ištrauktas, liko sausas, reiškia iškepė.
Patarimai:
Kepimo forma 27x13 cm.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital