Sveikesni naminiai kebabai

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sveikesni naminiai kebabai
Sveikesni naminiai kebabai
Sveikesni naminiai kebabai
Autorius apie receptą: Galima naudoti ir mažesnę tortiliją, tuomet nereikės pjauti. Humusą aš gaminuosi pati, bet galima naudoti pirktinį. Daug kur naudoju morkų lapelius - skanu ir labai naudinga. Jei Galima naudoti ir mažesnę tortiliją, tuomet nereikės pjauti. Humusą aš gaminuosi pati, bet galima naudoti pirktinį. Daug kur naudoju morkų lapelius - skanu ir labai naudinga. Jei nemėgstate aštrumo, gražgarsčių galima ir nedėti. Apskritai žalumynai tinka visokie, pagal skonį. Svarbu, kad būtų humusas, morka ir špinatai. Tikrai labai skanus, sveikas ir sotus patiekalas. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas tortilijų (naudojau viso grūdo 25 cm)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 saujelė špinatų
2 šaukštai humuso
1 šaukštas morkų lapelių (smulkintų)
1 šaukštelis gražgarsčių (smulkintų)
1 šaukštelis krapų (smulkintų)
1 šaukštelis sėmenys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Tortiliją aptepti humusu, perpjauti per pusę.
2.
Morką sutarkuoti smulkesne burokine tarka.
3.
Ant morkų suberti visus smulkintus žalumynus, sėmenis. Išmaišyti. Jai norisi, galima užberti truputį Himalajų druskos. Gautą masę užtepti ant lavašo, susukti.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital