Sveikuolių desertas su sausainiais

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sveikuolių desertas su sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų sausainių (SELGA NATURE)
200 gramų jogurto (graikiškas)
1 sauja graikinių riešutų
4 šaukštai uogienės (moliūgo su obuoliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius "Selga Nature" sausainius sutrupinti iki trupinių ir paskirstyti į desertinius indus.
2.
Tada dėti po 2 - 3 šaukštus graikiško jogurto.
3.
Ant viršaus dėti uogienės ar obuolienės (puikiai tiks obuolienė - moliūgienė), o viršų pabarstyti graikiniais riešutais.

Patiekti nedelsiant.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital