Sveikuolių burokėlių salotos

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Sveikuolių burokėlių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 burokėliai
1 valg. Š. krienų
2 gvazdikėliai
1 valg. Š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
0,5 arb. š. šviežiai maltų juodujų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplauname, įdedame į maišiuką ar sandarų indelį ir paliekame šaldiklyje 1-4 dienoms.
Indelį su burokėliais iš šaldymo kameros perkeliame į šaldytuvą ir paliekame pamažu tirpti 1-2 dienas.
Peiliu nupjauname burokėlių šakneles, nulupame burokėlių žieveles (lupsis labai lengvai, beveik kaip apelsinas). Burokėlius supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokine tarka.
Grūstuve susmulkiname gvazdikelius. Indelyje sumaišome gvazdikėlių miltelius, krienus, aliejų. Šiuo mišiniu apliejame burokėlius, pasūdome, papipiriname ir išmaišome.
Salotos bus skanesnės jei 1-2 val. palaikysime jas šaldytuve skoniams persisunkti.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital