Sveikuoliški morkų saldainiai be pridėtinio cukraus

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Morkų saldainiai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sveikuoliški ir labai skanūs saldainiukai smaližiams. Jų net nereikia kepti! Papildomai galima gardinti mėgstamais riešutais, razinomis. Sveikuoliški ir labai skanūs saldainiukai smaližiams. Jų net nereikia kepti! Papildomai galima gardinti mėgstamais riešutais, razinomis. Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
100 gramų avižinių dribsnių
70 gramų lazdyno riešutų (ar kitų mėgstamų)
6 vienetai datulių (drėgnesnių)
1 šaukštas riešutų sviesto (arba medaus)
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas susmulkinti maisto smulkintuvu. Atidėti.
2.
Datules ir riešutus susmulkinti maisto smulkintuvu. Sudėti morkas ir likusius ingredientus. Pulsuojant viską išmaišyti iki vientisos masės. Jei masė pernelyg drėgna, berti kiek daugiau avižinių dribsnių.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti vienodo dydžio rutuliukus ir valandėlę palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Ieva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Daiva
2018-05-26 12:40
Visiškai neskanu. ATSAKYTI
Sandra
2018-05-30 10:21
Skonio reikalas, jei kažkurios sudėtinės dalies nemėgstate, tikrai skanu nebus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital