Traškios bulvytės orkaitėje su sūriu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Traškios bulvytės orkaitėje su sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus užkandis arba garnyras prie mėgiamų patiekalų. Paprastos, bet tokios skanios. Puikus užkandis arba garnyras prie mėgiamų patiekalų. Paprastos, bet tokios skanios. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
150 gramų fermentinio sūrio (arba kietojo sūrio, tarkuoto)
30 mililitrų alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį itališkų žolelių (arba provanso, raudonėlių ar kitų žolelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Bulves gerai nuplauti, dėti į puodą, berti druską, pilti vandenį, kad apsemtų ir virti iki tol, kol bulvės beveik išvirs - jos neturi būti labai minkštos ir pervirusios.
2.
Išvirus bulvėms, nukošti, palaukti, kol atvės ir supjaustyti skiltelėmis. Kiekvieną skiltelę aptepti aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais, itališkomis žolelėmis.
3.
Kepimo formą ištepti aliejumi arba ištiesti kepimo popieriumi, sudėti bulves.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių, tuomet pabarstyti sūriu ir pakepti dar apie 5 - 10 minučių iki kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aug
2021-02-04 11:13
Ant kiek laipsnių kept?
ATSAKYTI
Vardas
2023-10-07 21:39
Parašyta 180 ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital