Sveikas nekeptas užkandis

AUTORIUS:
Valdas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sveikas nekeptas užkandis
Autorius apie receptą: Visada turėkite po ranka sveiką užkandį. Labai skanu. Visada turėkite po ranka sveiką užkandį. Labai skanu. Valdas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės avižinių miltų
0.5 stiklinės kokoso drožlių
120 gramų riešutų sviesto
80 mililitrų medaus
60 mililitrų kokosų aliejaus (tiks bet koks aliejus)
50 gramų džiovintų uogų (mėgstamų)
50 gramų riešutų (mėgstamų, smulkintų)
6 šaukštai vandens (šilto)
2 šaukštai maltų linų sėmenų
1 šaukštelis malto cinamono
5 gramai vanilinio cukraus (nebūtinas)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenėlį subėriau avižinius dribsnius, avižinius miltus, kokoso drožles, cinamoną, džiovintas uogas (aš naudojau razinas), smulkintus riešutus ir žiupsnelį druskos. Viską išmaišiau.
2.
Į kitą dubenėlį subėriau maltus linų sėmenis, vanilinį cukrų, supyliau šiltą vandenį, kokoso aliejų, sudėjau riešutų sviestą, medų. Viską sumaišiau.
3.
Tada sumaišiau abiejų dubenėlių turinius.
4.
Kepimo formelę 20x20 cm išklojau kepimo popieriumi, sudėjau masę, paspaudžiau, kad neliktų tarpų ir oro. Tada įdėjau į šaldymo kamerą 20 min.
5.
Ištraukiau ir supjausčiau gabaliukais. Šį užkandį galima laikyti šaldytuve iki 2 savaičių.
AUTORIUS: Valdas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital