Jogurtinė avižinė košė, kurios nereikia virti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nevirta jogurtinė avižinė košė
Autorius apie receptą: Šis šveicariškos kilmės pusryčių patiekalas Birchermüesli yra ne tik gardus ar paprastai paruošiamas, jame apstu visokiausių gėrybių. Kas yra bircher muesli? Šis Šis šveicariškos kilmės pusryčių patiekalas Birchermüesli yra ne tik gardus ar paprastai paruošiamas, jame apstu visokiausių gėrybių. Kas yra bircher muesli? Šis patiekalas susideda iš avižų, natūralaus jogurto (skystesnės rūšies), šviežių obuolių, riešutų ir/ar sėklų mišinio, saldiklio (pvz.: medaus) ir, kartais, šviežių uogų. Paprastai tariant, tai yra jogurte mirkytos avižos su įvairiais natūraliais priedais. Smulkiai pjaustyti ar tarkuoti obuoliai prideda avižoms drėgmės, rūgštelės ir lengvo traškumo. Taip pat į šį patiekalą kartais įspaudžiamas šlakelis citrinų ar apelsinų sulčių. Labiausiai bircher muesli man patinka kai yra mažai saldinti , todėl aš įmaišau tik truputėlį skysto kaimiško medaus. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jogurto, natūralaus (skystesnio, ne graikiško ir ne islandiško)
40 gramų avižų
1 vienetas obuolių
1 saujelė migdolų (kepintų)
1 saujelė džiovintų spanguolių
2 šaukšteliai skysto medaus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolio sėklas išvalykite, obuolį supjaustykite skiltelėmis, o tada labai plonomis juostelėmis.
2.
Dubenyje sumaišykite avižas, smulkintus migdolus, džiovintas spanguoles, obuolį ir cinamoną. Supilkite jogurtą ir skystą medų. Išmaišykite.
3.
Mišinį perpilkite į nedidelius uždaromus indelius ir palikite šaldytuve pernakt.
4.
Prieš valgydami papuoškite kapotais migdolais ar kitais riešutais, džiovintomis spanguolėmis. Aš dar apibarsčiau džiovintų mėlynių milteliais ir žiedadulkėmis – papildomi vitaminai!
Patarimai:
Jei šiam patiekalui rinksitės nesmulkintas (ilgiau verdamas) avižas, paruoštus indelius palikite šaldytuve per naktį. Jei rinksitės greitesnio paruošimo smulkintas avižas, užteks keleto valandų, tačiau aš vistiek manau, kad pernakt šaldytuve pastovėjus bus skaniau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital