Švediški vėžiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Švediški vėžiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 vėžių
100 g krapų
Druskos
2 l vandens
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirkite ir pasūdykite vandenį . Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
as
2009-09-12 16:14
prie ko ce svediski vezei ????? bisk,neytema pavadinti !!! gyvenau,olandijoj,belgijoj,ispanijoj ir visur vienodai verdami veziai krabai :evil: :?: :???: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital