Švediški avižiniai triufeliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Švediški avižiniai triufeliai
Autorius apie receptą: Šiuos saldainius - triufelius užsirašiusi į užrašų knygelę turėjau jau seniai, tik išbandyti nebuvo nei noro, nei progos. Saldainiais juos vadinti nelabai apsiverčia Šiuos saldainius - triufelius užsirašiusi į užrašų knygelę turėjau jau seniai, tik išbandyti nebuvo nei noro, nei progos. Saldainiais juos vadinti nelabai apsiverčia liežuvis, bet iš dainos žodžių neišmesi gi. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 gramų avižinių dribsnių (greitai paruošiamų)
100 gramų sviesto (arba 80 g kokosų aliejaus)
60 gramų cukraus
4 šaukštai kakavos
3 šaukštai kavos (paruoštos, karštos)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį sezamo sėklų (arba kokoso drožlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, vanilės ekstraktą, berti cukrų ir viską gerai ištrinti.
2.
Į kitą dubenėlį pilti karštą kavą, berti kakavą ir sumaišyti iki tirštos tyrės konsistencijos.
3.
Į dubenį su sviestu suberti avižinius dribsnius, druską, sudėti kavos ir kakavos masę, viską gerai sumaišyti.
4.
Imti gabaliuką masės ir rankomis formuoti graikiško riešuto dydžio kamuoliukus, juos apvolioti sezamo sėklomis.
5.
Paruoštus triufelius dėti į šaldytuvą bent porai valandų, kad sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital