Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų
Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų
Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų
Autorius apie receptą: Ostkaka- švediškas varškės apkepas. Jis yra labai lengvai pagaminamas ir labai skanus. Primena mūsų mėgstamą varškės apkepą. Puikus paiekalas vėlyvievms savaigalio Ostkaka- švediškas varškės apkepas. Jis yra labai lengvai pagaminamas ir labai skanus. Primena mūsų mėgstamą varškės apkepą. Puikus paiekalas vėlyvievms savaigalio pusryčiams, kur nereikia niekur skubėti. Paruoši per 10 min., dedi į orkaitę beveik 1 val. ir grįžti į lovą paskaityti knygos, kol tavo pusryčiai gaminasi. Recepto šaltinis Strelka Belka . (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų varškės (birios, sausesnės)
320 gramų grietinėlės, 35% riebumo
4 vienetai kiaušinių
60 gramų maltų migdolų
50 gramų cukraus
šiek tiek sviesto (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukrų ir kiaušinius plakimo šluotele lengvai išplakite. Suberkite maltus migdolus, supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite.
2.
Sudėkite birią varškę ir gerai išmaišykite. Tešla bus skysta.
3.
Kepimo formeles ištepkite sviestu ir supilkite paruoštą masę. Į vidų galite įdėti uogų ar vaisių.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkatintoje orkaitėje apie 50 minučių, kol viršus apskrus ir vidus iškeps.
5.
Valgyti su plakta grietinėle ir braškių uogiene.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rimantė
2021-03-20 11:22
Kažkokia nesąmonė ir kvaila vadinti apkepu. Gaila laiko ir produktų ,geriau būčiau kepusi tradicinį . ATSAKYTI
Gintarė
2021-03-22 09:28
O kas nepavyko? Man tai jis skanus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital