Svarainių ir graikinių riešutų pyragas

AUTORIUS:
Birutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Svarainių ir graikinių riešutų pyragas
Svarainių ir graikinių riešutų pyragas
Svarainių ir graikinių riešutų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
30 g cukraus
100 g margarino VILNIUS kepiniams
50 ml pieno
Įdarui:
2 svarainiai
250 ml grietinėlės (35 %)
180 g cukraus
60 g graikinių riešutų
0,5 a.š. cinamono
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydykite margariną ir sumaišykite su pienu, cukrumi ir miltais. Išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite į margarinu išteptą kepimo formą ir kepkite 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti. Susmulkinkite riešutus. Svarainius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais.
Sudėkite grietinėlę, cukrų, medų ir maišydami virkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Tada suberkite cinamoną, riešutus, svarainius ir dar pavirkite. Paruoštą masę supilkite ant iškepto pagrindo ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 min. Leiskite atvėsti.
AUTORIUS: Birutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital