Svarainiai su cukrumi

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Svarainiai su cukrumi
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai svarainius norisi išsaugoti ilgesnį laiką. Gardu dėti į arbatą, skanauti su blyneliais, jogurtu. Kai svarainius norisi išsaugoti ilgesnį laiką. Gardu dėti į arbatą, skanauti su blyneliais, jogurtu. Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas svarainių
500 gramų cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Svarainius labai gerai išplauti, tuomet perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, supjaustyti skiltelėmis.
2.
Paruoštus svarainius sudėti į puodą, berti cukrų, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir palikti 24 valandoms.
3.
Praėjus šiam laikui nupilti trečdalį susidariusio sirupo į stiklainį. Tokiu būdu galėsime mėgautis ir juo, tik sirupą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2-3 savaites.
4.
Puodą su svarainiais dėti ant kaitros, užvirti ir virti iki kol svarainių skiltelės taps skaidrios, tai užtruks maždaug 15-20 minučių.
5.
Paruoštus svarainius sudėti į švarius stiklainius ir laikyti vėsiai.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital