Suvožtinis su Portobello grybais ir halumi sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Suvožtinis su Portobello grybais ir halumi sūriu
Autorius apie receptą: Tai nuostabus vegetariškas suvožtinis su ant grotelių keptu halumi sūriu ir Portobello grybais. Tai nuostabus vegetariškas suvožtinis su ant grotelių keptu halumi sūriu ir Portobello grybais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai mėsainių bandelių
4 vienetai portabello grybų
1 pakelis marinatas (naudojome "Santa Maria"BBQ Marinade Sweet Chili)
1 pakelis halumi sūrio (supjaustyto griežinėliais)
1 vienetas avokadų (supjaustyto griežinėliais)
1 vienetas pomidorų (supjaustyto griežinėliais)
pagal skonį kepsnių padažo (naudojome Santa Maria American BBQ Sauce Sweet & Spicy Chipotle)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Marinatui:
100 mililitrų baltojo vyno acto
1 vienetas rausvųjų svogūnų (supjaustyto griežinėliais)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukšto aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupjaustykite nuo Portobello pievagrybių kotelius ir palaikykite pievagrybius marinate bent 30 minučių.
2.
Pakepkite pievagrybius iki 10 minučių arba tol, kol paviršius įgaus gražią spalvą.
3.
Pabarstykite druska ir pipirais. Aptepkite halumio sūrio griežinėlius nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių, kol sūris gražiai paruduos.
4.
Dabar laikas ruošti pačius suvožtinius. Griežinėliais supjaustykite avokadą, pomidorą. Sudėkite juos ant bandelės, pagardinkite marinuotais svogūnais. Pridėkite grybų, halumio, o ant viršaus užpilkite amerikietiško kepsnių padažo.
5.
Svogūnų marinavimui į dubenį supilkite baltojo vyno actą, suberkite cukrų, druską ir aitriosios paprikos dribsnius, išmaišykite.
6.
Svogūną supjaustykite griežinėliais, sudėkite svogūno griežinėlius į gražų stiklainį, supilkite marinatą ir palikite kambario temperatūroje bent valandai, o dar geriau – palaikykite pernakt šaldytuve.
7.
Marinuotus svogūnus galima laikyti šaldytuve dar kelias paras.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital