Suvožtiniai su lašišos kepsneliais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bugeriai su lašiša
Autorius apie receptą: Išbandykite suvožtinį su lašiša kitą kartą, kai užkursite kepsninę! Su traškiomis pankolių salotomis ir krapuose marinuotais agurkais. Išbandykite suvožtinį su lašiša kitą kartą, kai užkursite kepsninę! Su traškiomis pankolių salotomis ir krapuose marinuotais agurkais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto agurkų
1 pundelis krapų
2 žiupsneliai druskos
Pagrindui:
500 gramų lašišos
1 pakelis prieskonių (naudojome "Santa Maria"BBQ Rub Allround )
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas džiūvėsėlių
Salotoms:
100 mililitrų majonezo
1 vienetas pankolio
1 vienetas citrinų
1 šaukštas pankolio sėklų
Patiekiant:
4 vienetai mėsainių bandelių
4 lapai salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Užkurkite kepsninę. Jeigu jos neturite, galite naudoti ir grilio keptuvę arba paprastą keptuvę ar net orkaitę.
2.
Sumaišykite lašišą su džiūvėsėliais virtuviniame kombaine arba su maisto smulkintuvu.
3.
Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykit su žuvimi ir BBQ prieskoniais.
4.
Suformuokite iš lašišos maltinius. Sudėkite ant lėkštės, uždenkite plastikine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.
5.
Supjaustykite pankolius ir sumaišykite su citrinų sultimis ir tarkuota vienos citrinos žievele.
6.
Įkaitinkite keptuvę ir pakepkite pankolių sėklas kol jos pradės spragsėti. Suberkite jas į dubenį su pjaustytais pankoliais.
7.
Sumaišykite pankolių salotas su majonezu ir įdėkite į šaldytuvą.
8.
Plonai supjaustykite agurką ir sumaišykite su krapais ir druska. Įdėkite į šaldytuvą.
9.
Kepkite lašišos maltinius kepsninėje ant vidutinės kaitros po 2 minutes iš abiejų pusių.
10.
Pašildykite mėsainio bandeles ant kepsninės netiesioginėje kaitroje.
11.
Pagaminkite suvožtinius iš bandelių, lašišos maltinių, salotų lapų, pankolių salotų ir marintuotų agurkėlių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital