Sutingi faršo kukuliukai su cukinija ir daržovių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Faršo kukuliukai su cukinija ir daržovėmis
Faršo kukuliukai su cukinija ir daržovėmis
Faršo kukuliukai su cukinija ir daržovėmis
Faršo kukuliukai su cukinija ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Atėjo tas metas, kai daržuose vėl karaliauja cukinijos. Ir vėl apsilankę kaimę pas gimines gausime lauktuvėm cukiniją dydžiu lygia su paršeliu. Nežinau kodėl, bet mano kaime Atėjo tas metas, kai daržuose vėl karaliauja cukinijos. Ir vėl apsilankę kaimę pas gimines gausime lauktuvėm cukiniją dydžiu lygia su paršeliu. Nežinau kodėl, bet mano kaime kuo didesnė, tuo geriau ir vyksta varžybos: pas ką užaugs didesnė. Ir jau nekartą man taip buvo, kad aplankius tetą kaime parsivežame jos įkrautą cukiniją... O paskui sėdi virtuvėje, žiūri į tą padarą ir galvoji:o ką iš jo padaryti? Pas mus geriausiai sueina cukinija, kai ji būna paslėpta tarp kitų produktų ir visi valgo nė neįtardami, kad čia galėtu būti cukinijos nors gabaliukas. Ech...mes mamos tikros virtuvės burtininkės, galime pradanginti tam tikrus produktus taip, kad niekas neįtars jų esant kažkur. Šiandieną dalinuosi mano močiutės pasidalintu receptu, tik aš jį šiek tiek pakoregavau ir valio, pavyko sultingi, skanūs tefteliukai ( vaikystėje kukuliukus taip vadinome), kurie susivalgė žaibo greičiu. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų faršo
0.5 vieneto cukinijų (nedidelės)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
2 vienetai morkų
0.5 vieneto cukinijų (nedidelės)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
4 šaukštai pomidorų padažo
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2.
Į faršą sudedame kepintus svogūnus (svogūnus išgriebti be aliejaus), tarkuotą cukiniją, mušame kiaušinį, beriame prieskonius ir gerai išminkome masę.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Drėgnomis rankomis formuojame kukuliukus ir gerai apkepiname. Išimame kukuliukus iš keptuvės ir atidedame į šoną.
4.
Padažui keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame tarkuotas morkas, smulkintą česnaką ir pakepinti, kol česnakas paskleis savo kvapą.
5.
Sudedame smulkinta kubeliais papriką, tarkuotą cukiniją ir ant vidutinės kaitros kepiname vis pamaišydami daržoves, kol jos suminkštės. Sudedame pomidorų padažą, beriame prieskonius ir pakepiname porą minučių. Sudedame mėsos kukuliukus ir patroškiname kelias minutes.
6.
Valgome su pasirintu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital