Sūriu ir mėsyte įdarytas prancūziškas batonas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Įdarytas prancūziškas batonas
Įdarytas prancūziškas batonas
Įdarytas prancūziškas batonas
Autorius apie receptą: Vienas didelis karštas sumuštinis... O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.


Vienas didelis karštas sumuštinis... O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.


Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas prancūziško batono (45 centimetrų ilgio)
4 vienetai kiaušinių
3 vienetai rūkytos dešrelės (galima naudoti keptą šoninę, rūkytą vištieną ar kumpį)
100 gramų fermentinio sūrio
1 sauja svogūnų laiškų (didelės)
1 žiupsnelis krapų (šviežių)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite svogūnų laiškus, krapus, smulkiai pjaustytas dešreles, tarkuotą fermentinį sūrį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Įpjaukite prancūziško batono viršų palikdami bortelius. Išimkite minkštimą šiek tiek jo palikdami ir sudėkite paruoštą įdarą.
3.
Batoną dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite 180 C laipsnių orkaitėje 20-25 minutes. Išimkite iš orkaitės, palikite 5 minutes, kad sutvirtėtų ir supjaustykite riekelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2018-02-22 10:53
Labai skanu, aciu uz puikius receptus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis