Sūrio užtepėlė su konservuotomis paprikomis (arba džiovintais pomidorais)

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sūrio užtepėlė
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Sūrio užtepėlė
Sūrio užtepėlė
Sūrio užtepėlė
Autorius apie receptą: Ši užtepėlė labai skani ir lengvai paruošiama - užtruksite vos 10 minučių ir jau galėsite gardžiuotis. Ja tinka gardinti sumuštinius ar tiesiog skanauti kaip užkandį su Ši užtepėlė labai skani ir lengvai paruošiama - užtruksite vos 10 minučių ir jau galėsite gardžiuotis. Ja tinka gardinti sumuštinius ar tiesiog skanauti kaip užkandį su mėgstamais trapučiais. Užtepėlė puikiai išsilaiko šaldytuve 4-5 dienas, tad belieka susidėti į sandarų indą ir panorėjus skanauti. Recepte ją ruošėme su konservuotomis paprikomis, bet vietoje jų puikiai tinka ir saulėje džiovinti pomidorai. Šį receptą atradau Gimme some oven tinklaraišytje. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų čederio sūrio (naudojau kietesnį baltąjį, bet tinka ir oranžinis arba galima keisti kitu mėgiamu sūriu)
200 gramų kreminio sūrio (Philadephia tipo, galima keisti mėgiamu tepamu sūreliu)
120 gramų marinuotų paprikų (arba pagal skonį saulėje džiovintų pomidorų, nusunktų nuo aliejaus)
2 šaukštai majonezo
50 gramų svogūnų laiškų (arba 1 nedidelio rausvojo svogūno)
1 šaukštelis česnako miltelių (arba 2 išspaustų skiltelių česnako)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį tabasko padažo (arba kito aštresnio padažo ar aitriosios paprikos miltelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pasiruošti reikiamus ingredientus: čederio sūrį sutarkuoti stambesne tarka (vadinama burokine), konservuotas paprikas supjaustyti mažais kubeliais, svogūnų laiškus (arba rausvąjį svogūną) susmulkinti.
2.
Į dubenėlį dėti kreminį sūrį, čederio sūrį, majonezą, pjaustytas paprikas, svogūnų laiškus, berti česnako miltelius, rūkytos paprikos miltelius. Išmaišyti. Pagal skonį pagardinti tabasko padažu ir pipirais, dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Šią užtepėlę tinka patiekti su mėgiamais trapučiais ar skrudintomis duonos ar prancūziško batono riekelėmis.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital