Sūrio tortas su traškiu pagrindu

AUTORIUS:
FINN CRISP
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sūrio tortas su traškiu pagrindu
Autorius apie receptą: Išbandykite šį patobulintą sūrio torto variantą, pagamintą su traškiu duonos sluoksniu. Išbandykite šį patobulintą sūrio torto variantą, pagamintą su traškiu duonos sluoksniu. FINN CRISP
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
20 vienetų duoniukų (naudojome Finn Crisp Original)
100 gramų sviesto
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
Kremui:
500 gramų varškės
400 gramų tepamo sūrelio
3 vienetai kiaušinių
100 mililitrų cukraus pudros
1 vienetas citrinų
1 šaukštas bulvių krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kepimo formos (patogiausia naudoti nusegamais kraštais) dugną išklokite kepimo popieriumi.
2.
Plastikiniame maišelyje, naudodamiesi kočėlu, susmulkinkite duoniukus ir suberkite juos į indą. Kartu berkite vanilinį cukrų, cinamoną.
3.
Sviestą ištirpinkite, išmaišykite su trupintais duoniukais. Gautą masę suberkite į kepimo formą ir, stipriai spausdami, suformuokite pyrago pagrindą ir kraštelius.
4.
Varškę kruopščiai išmaišykite su sūreliu, cukraus pudra, krakmolu, kiaušiniais, įspauskite citrinos sultis, įtarkuokite citrinos žievelę. Supilkite ant duoniukų pagrindo.
5.
Kepkite iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apatinėje lentynėlėje 45 minutes. Tortą palikite visiškai atvėsti.
6.
Tortas skanus ir vienas, bet galima papuošti plakta grietinėle, cukraus pudros glaistu (citrinos sultis išmaišyti su cukraus pudra) ir uogomis. Puikiai padirbėta! Dabar metas ragauti…
AUTORIUS: FINN CRISP
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital