Sūrio spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Sūrio spurgos
Autorius apie receptą: Gal ir keista, bet šios spurgos mėgstamos tiek didelių, tiek mažų. Skanu šiltos, bet ne ką prastesnės ir atvėsusios. Gal ir keista, bet šios spurgos mėgstamos tiek didelių, tiek mažų. Skanu šiltos, bet ne ką prastesnės ir atvėsusios. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų mocarela sūrio
300 gramų filadelfijos sūrio (su jalapenais)
300 gramų sūrio (Gouda)
3 šaukštai marinuotų jalapenų (smulkintų, apytikriai, pagal skonį)
1 šaukštelis marinuotų jalapenų skysčio
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
6 šaukštai kvietinių miltų
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sutarkuokite sūrius, dėkite Filadelfijos sūrį, smulkintus jalapenus (kiekį reguliuokite pagal jūsų norimą aštrumą), pilkite jų skystį ir gerai išmaišykite.
2.
Drėgnomis rankomis gnybkite šiek tiek masės ir formuokite kamuoliukus (graikiško riešuto dydžio). Dėkite į šaldymo kamerą 15-20 min.
3.
Apvoliojimui išplakame kiaušinius.
4.
Puode įkaitiname aliejų.
5.
Sūrio kamuoliukus apviliojame miltuose, kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų. Verdame 2-3 min.
6.
Išvirusias spurgas išgriebiame iš aliejaus ir padedame ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad susigertų riebalų perteklius.
Patarimai:
Filadelfijos sūrį galite keisti rikota.
Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital