Sūrio pyragėliai (be kepimo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Sūrio pyragėliai (be kepimo)
Autorius apie receptą: Nuostabūs kreminiai pyragėliai. Galima iš anksto pasigaminti ir pora savaičių laikyti šaldymo kameroje. Iš šio ingredientų kiekio pavyks paruošti 4 pyragėlius po 10 cm Nuostabūs kreminiai pyragėliai. Galima iš anksto pasigaminti ir pora savaičių laikyti šaldymo kameroje. Iš šio ingredientų kiekio pavyks paruošti 4 pyragėlius po 10 cm skersmens. (...daugiau) Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų maskarponės sūrio
150 gramų grietinėlės, 35% riebumo
120 griežinėlių oreo sausainių (16 vienetų arba kitų panašių sausainių)
60 gramų cukraus pudros
35 gramai sviesto (tirpinto)
Papuošimui:
pagal poreikį grietinėlės, 35% riebumo
pagal poreikį sausainių (sutrupintų`)
pagal poreikį bruknių (arba kitų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
12 sausainių perskirti pusiau ir atskirti pertepimą, pertepimus sudėti į dubenį.
2.
Kremui į dubenį su sausainių pertepimu sudėti maskarponę ir išplakti iki vientisumo, tuomet suberti cukraus pudrą, įpilti grietinėlę ir plakti iki standumo.
3.
Likusius 4 sausainius pasmulkinti peiliu ir įmaišyti į dubenį su paruošta kremo mase.
4.
Pyragėlių pagrindui be kremo likusius sausainius sutrupinti, suberti į dubenį, sudėti sviestą ir gerai išmaišyti.
5.
Į formeles su nusegamais kraštais dėti sausainių ir sviesto masę, paskirstyti plonu sluoksniu per visą plotį, gerai prispausti prie dugno, tuomet supilti paruoštą kremą.
6.
Paruoštus pyragėlius dėti į šaldymo kamerą kelioms valandoms, kad sustingtų.
7.
Išimti iš šaldymo kameros ir palaukti 10 minučių iki valgant.
8.
Papuošti plakta grietinėle, sausainiais ir uogomis.
Patarimai:
Pyragėlius šaldymo kameroje galima laikyti iki mėnesio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital