Sūrio pyragas su vaisiais

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sūrio pyragas su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų sausainių (arba krekeriai)
3 šaukšteliai cukraus
75 gramai sviesto
1 žiupsnelis cinamono
520 gramų sūrio (PHILADELPHIA )
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 vienetai kiaušinių
125 mililitrai kivių (smulkinti ir pjaustyti)
125 mililitrai mėlynių
125 mililitrai braškių (smulkinti ir pjaustyti)
125 mililitrai mandarinų (smulkinti ir pjaustyti)
2 šaukštai želės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius susmulkinti blenderiu arba sumalti mėsmale.
Išlydyti sviestą.
Į susmulkintus sausainius supilti sviestą, cukrų ir cinamoną. Gerai suminkyti.
2.
Būsimam pyrago pagrindui naudoti 22 cm diametro torto formą.
Iškloti ją kepimo popieriumi, kraštus patepti sviestu.
Stipriai spaudžiant iš sausainių masės suformuoti pagrindą, padarant maždaug 3 - 4 cm aukščio kraštelį.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 160 C temperatūros.
Pagrindą kepti 10 - 15 minučių.
4.
Dubenyje išmaišyti sūrį, cukrų, vanilę.
Maišant po vieną įmušti kiaušinius.
5.
Gautą masę supilti ant iškepusio pyrago pagrindo, esančio kepimo formoje.
6.
Formą padėti į orkaitės centrą.
Kepti 160 C temperatūroje apie 50 minučių.
7.
Iškeptą pyragą atvėsinti.
Skaniausias pyragas, palaikytas mažiausiai 3 valandas šaldytuve.
Puošti vaisiais atšalusį.
Apšlakstyti ištirpinta želė.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital