Sūrio pyragas su uogomis ir vaisiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sūrio pyragas su uogomis ir vaisiais
Sūrio pyragas su uogomis ir vaisiais
Sūrio pyragas su uogomis ir vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
300 gramų sausainių ("Gaidelio", "Selgos" tipo)
90 gramų sviesto
Kremui:
600 gramų filadelfijos sūrio (arba kitokio)
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus pudros
šiek tiek vanilės aromato (pagal skonį)
Papuošimui:
šiek tiek vaisių
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrinti elektriniu trintuvu, supilti išlydytą sviestą ir gerai išmaišyti.
2.
Torto formos dugną (naudojau 24 skersmens formą) ir kraštus iškloti folija, tada pyragas neprilips ir lengvai išsiims. Suberti sausainių - sviesto mišinį, paskirstykite tolygiai, padaryti bortelius ir lengvai paspausti. Dėti į šaldytuvą sustingti.
3.
Į dubenėlį sudėti sūrį, cukraus pudrą ir lengvai išmaišyti. Įmušti kiaušinius ir dar kartą lengvai permaišyti iki vientisos masės. Įpilti grietinėlę su vanile ir dar kartą permaišyti. Palikti pastovėti 20 minučių. Supilti masę į torto formą ir dar palikti pastovėti, kol įkais orkaitė.
4.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje 15 minučių, po to temperatūrą sumažinti iki 110 C laipsnių ir dar kepti apie 1 valandą 15 minučių. Pyragui iškepus, praverti orkaitės duris ir palikti jį orkaitėj visiškai atvėsti. Puošti pagal savo fantaziją vaisiais ir uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital